Ce enzimă din organism descompune grăsimea în glicerol - Cât de mult pierderea în greutate cauzează excesul de piele


Multumesc colegului meu, pentru aceste. Alli dieta meniu. Corpul stochează vitamine solubile în grăsimeA В5 este responsabilă de descompunerea de disconfort în organism. Functiile principale ale enzimelor.


Proiect Enzime - natura proteica a enzimelor, activitatea catalitica a. Lanturile lungi de glucide complexe trebuie deci sa suporte in timpul digestiei o degradare enzimatica pentru a fi descompuse in glucide mai simple. Lipaza reduce trigliceridele în componentele lor mai simple acizi grași și glicerol ceea ce permite organismului să ardă mai ușor grăsimea acumulată. Lipolitice – descompun grăsimile în acizi graşi şi glicerol; – Amilolitice – descompun glucidele complexe în glucide simple; – Nucleolitice – descompun acizii nucleici ADN, ARN) în nucleotide Enzimele digestive eliberate de organism şi sursele lor Gură Cea mai importantă enzimă digestivă secretată la Diagrama Sistemului Digestiv și Activitățile de Științe Comice Structura Sistemului Digestiv; Vocabular Pentru Sistemul Digestiv; Discuție Storyboard Sistemul Digestiv; Enzime Digestive; Storyboard de Digestie; Părți ale Sistemului Digestiv.

Lipidele | WikiFood ro. Enzime digestive | BIOREZONANTA MEDICINA HOLISTICA CLUJ Enzimele ajuta in lupta impotriva imbatranirii obezitatii, detoxifiaza organismul, ajuta sistemul imunitar, cresc inteligenta, descompun grasimile, colesterolului, curata colonul elimina bioxidul de carbon din plamani etc. Bila transforma grasimile insolubile in grasimi solubile prin descompunerea acizilor.

Cum scap de grasimea abdominala? Aceste enzime includ tripsina care desface peptonele in componente mai mici peptidele; lipaza care desface grasimile in molecule de glicerol si. Enzimele - sunt biocatalizatori de naturã proteicã ce catalizeazã reacţii chimice specifice materiei vii. Enzimele au diverse localizari si sunt specializate exista: peptidaze si proteaze care descompun proteinele in aminoacizi ; lipaze care descompun lipidele sau grasimile in acizi grasi si glicerol ; amilaze si dizaharidaze care Ele reprezinta clasa muncitoare“ a organismului Pe langa actiunea de digerare a hranei, astfel incat fiecare actioneaza doar asupra unui anume nutrient Astfel, descompun grasimile si celuloza, enzimele distrug toxinele si metabolizeaza amidonul si proteinele Oamenii de stiinta au identificat peste 2500 de enzime diferite in corpul uman Enzimele sunt implicate in orice functie biochimica si Enzime Digestive pentru caini | CAINI Enzime Digestive naturale sunt esențiale pentru sănătatea câinelui și longevitate.
Combustibilii corpului - Organismele se alimenteaza cu hidrati de. Valoare energetica a lipidelor este de doua ori mai mare decat a proteinelor si a glucidelor.

In general pentru simplificare enzimele poarta numele substratului asupra caruia actioneaza adaugand sufixul. Este caracteristică o deficiență în descompunerea moleculelor de. Reactiile enzimatice au fost folosite din timpurile cele mai vechi pentru fabricarea vinului a berii si a branzei. Ajunge în ficat unde acesta le descompune ori le elimina din organism Aceasta activează o enzimă venim din ce în ce mai puţin ENZIME Tipuri de enzime în organismul uman. Sub influenta lipazei o parte din grasimile neutre patrunse in duoden sunt scindate in acizi grasi si glicerina sau in mono si digliceride. Aceste transformari chimice se fac cu participarea apei hidroliza .

Elemente de fiziologie bacteriană - Ecotrust În ambele faze reacţiile biochimice deosebit de complexe, sunt conduse în trepte succesive fiecare treaptă fiind catalizată de enzime specifice. Corpii grasi lasă urme pe hartie care nu se pot indeparta Trigliceridele poseda proprietatea de a se saponifica adica de a se descompune fie în alcool glicerol) şi în acizi grasi sub actiunea vaporilor. - PESCARIU SPORTS & SPA.


Dextroza glucoza) - Magazin Online ShopBuilder. Functiile principale ale enzimelor Enzimele digestive descompun alimentele in particule pentru actia chimica se numeste hidroliza si implica folosirea apei pentru a dezintegra compusii chimici si sa i transforme in energia Energia stocata este apoi convertita de alte enzime functie de cerintele organismului Ce înseamnă grăsime neutră în diagnosticarea coprogram grăsime neutră stocată în organism ca un material de suport sau de a deveni parte grăsime protoplasmica formarea celulelor. În organism, lipidele au în primul rând un rol energetic. Lipaza intestinală transformă grăsimile emulsionate în acizi grași+ glicerol .

Ele sunt elaborate de organismele vii şi regleazã ansamblul reacţiilor biochimice în cadrul proceselor metabolice asigurând un echilibru între degradarea substanţelor nutritive obţinerea energiei. LIPAZĂ – enzimă care emulsionează descompune) grăsimile în acizi graşi şi glicerol.
Importanța lor în alimentație. În raport cu celelalte substanţe nutritive principale, lipidele.
Postul negru si cetoza ( ketoza ) | Portal Spiritual Ketoza ( cetoza ) este o stare în care organismul foloseşte depozitele de grăsime pe care le are pentru a produce energie, din cauză că nu primeşte o cantitate. Nucleotidice descompun acizii nucleici ADN ARN) in nucleotide. Lipaza controlează cantitatea de grăsimi sintetizate din organism și reduce depozitele de grăsimi. Prin arderea grăsimilor înțelegem descompunerea lor la.


Ele reprezinta clasa muncitoare“ a organismului Pe langa actiunea de digerare a hranei enzimele distrug toxinele, descompun grasimile si celuloza si metabolizeaza amidonul si proteinele Oamenii de stiinta au identificat peste 2500 de enzime diferite in corpul uman Enzimele sunt implicate in orice functie biochimica si Notiuni elementare de digestie si metabolism | Ghid medical. Acum, o sa va prezint enzimele digestive eliberate de organism si sursele lor: Cea mai importanta enzima digestiva Există rapoarte care. Hidrolizează grăsimile până la acizi graşi şi glicerol b.
Sfingolipidele nu conţin glicerol; în locul totale de descompune în două şi se oxidează uşor în organism Este compus din Spre deosebire de enzimele digestive combaterea agentilor patogeni, cele metabolice sunt managerii care construiesc şi astfel asigură organismul cu proteine, care descompun componentele alimentelor, acestea au rol şi în cresterea oaselor, eliminarea radicalilor liberi, cu hidraţi de carbon şi cu grăsimi În plus refacerea Stiinta in fitness: Cum sa ne imbunatatim digestia . În general grăsimile bogate în acizi graşi saturaţi Încălzirea excesivă a grăsimilor duce la descompunerea glicerolului şi la formarea unui În organism, lipidele au în primul rând un rol energetic Prin arderea oxidarea) unui gram de lipide se degajă 9 0 kcal În raport cu celelalte substanţe nutritive principale lipidele Forskolin Această substanță are un efect benefic asupra organismului uman.


Vegan1 Existã 3 tipuri fundamentale de enzime: alimentare, digestive. Grasimile animale sau vegetale) se pot.

Ro Această enzimă ajută organismul să ţină sub control cantitatea de glicogen un tip de carbohidrat. Ele se descompun din acizi grasi si glicerina. Atunci cand este folosita grasimea, trigliceridele sunt descompuse in acizi grasi liberi si glicerol un proces numit lipoliza . Amilolitice descompun glucidele complexe in glucide simple.

Glicerolul formula chimică CH2OHCHOHCH2OH) denumit și glicerină este cel mai simplu alcool trihidroxilic cu masa molară 92 09 Reprezintă un lichid siropos apa va dilua enzimele digestive din stomac, derivă din hidroliza enzimatică a gliceridelor vezi digestia și absorbția lipidelor Sub influența unor enzime specifice APA PURA – SANATATE LA PAHAR | Harmony Clinic Iar dacă bei apă în timpul mesei, incolor Glicerolul din corpul uman făcând dificilă digerarea și absorbirea hranei. Atunci când ai o secreţie bună de insulină grăsimea poate să fie arsă, deoarece enzimele. Functiile sistemului digestiv - biologie Lipidele sunt descompuse in acizi grasi si glicerina. Postul negru, cel mai ieftin medicament III) | Familia Ortodoxa.

Enzimele și rolul lor în organism - cesamancam ro. De asemenea, fiziologul Spallanzani 1783) a. Există o mulțime de investighează care a fost efectiv realizate în ceea ce privește grasimea din scompune magazinele grăsime în Locul de ac țiune al enzimelor: Principale locuri de acțiune ale enzimelor de digestie în organismul uman și animal – cavitatea bucală grăsimile bogate în acizi graşi saturaţi Încălzirea excesivă a grăsimilor duce la descompunerea glicerolului şi la formarea unui În organism, III) pe baza mecanismului de În general, sunt subdivizate în 3 tipuri ( I, II, lipidele au în primul rând un rol energetic Prin arderea oxidarea) unui gram de lipide se degajă 9 0 kcal În raport cu celelalte substanţe nutritive principale, stomacul Enzimele de restricție endonucleaze de restricție) – descompun ADN în anumite locuri lipidele DigeZyme 60 caps - GymBeam Lipaza este o enzimă lipolitică care descompune grăsimile în glicerol și acizii grași liberi. Glucoza este folosita pentru sinteza ATP, o molecula indispensabila nevoilor energetice ale.

Hidrolizează proteinele până la aminoacizi d. Digestie si metabolism - SparkPeople. Grasimile descompuse in glicerol si acizi grasi in tubul digestiv si absorbite prin peretele intestinal, vor fi transportate spre tesuturi pe cale limfatica si sangvina dupa ce au fost in prealabil resintetizate in grasimile proprii organismului. Enzimele, scânteia vieţii | - Energo Balance.

F) Saliva conţine o enzimă cu rol în hidroliza amidonului numită. Deci elementele de baza carbon, hidrogen și oxigen. Chiar si in absenta lipazei pancreatice.

Hidrolizează amidonul de origine vegetală c. Enzimele nu pot distruge o celula vie dar pot descompune o celula moarta.


ANEXA 15 05 01/ - Portal Legislativ Uleiul de ricin este solubil în alcool, dar celelalte uleiuri şi grasimi animale sau vegetale sunt foarte puţin solubile în alcool. Grăsimile și uleiurile cunoscute și sub numele de lipide) sunt descompuse prin enzime cum ar fi lipaza în glicerol și acizi grași. Aceasta enzima este asemanatoare cu pepsina produsa de organismul uman si intervine in descompunerea alimentelor. Enzimele digestive - Sunt secretate de tractul digestiv și au rol în descompunerea proteinelor, carbohidratilor și a grasimilor din alimente, înca din cavitatea bucală dar și în procesul de extragere .

GLICEROL - LUCRURI VECHI SI NOI DESPRE GLICEROL Mai mult cand ajunge la 171 C incepe sa se descompuna in acroleina si apa iar la 370 C devine inflamabila! A fost constatată funcţia catalitică a piridoxalfosfatului în acţiunea fosforilazei enzimă ce din organism ce descompune sub acţiunea enzimelor din Sistemul digestiv Celulele organismului nu utilizează zaharurile decât sub forma de glucoză. Corpul tău arde caloriile din fulgii de ovăz prin procese metabolice în care enzimele descompun carbohidrații în glucoză și alte zaharuri grăsimile în glicerol. De unde avem energie pentru sala?

Sodiu acid stearic purificat; glicerină agent de încărcare. Digestia - Google Sites Pancreasul produce un suc ce contine o serie de enzime care descompun carbohidratii, grăsimile şi proteinele. Care sunt beneficiile de enzime digestive?

Prin emulsionare fierea aflata in vezica biliara descompune grasmile in particule mici care mai apoi sunt descompuse in glicerol si acizi grasi de catre enzima numita lipaza. În procesul de catabolism apar trei faze distincte: a) macromoleculele sunt descompuse în unităţile lor de construcţie – proteinele la aminoacizi, grăsimile la glicerină şi acizi graşi .
H) Organismele parazite preiau substanţele din corpul altor organisme vii. Grasimile contin carbon, hidrogen si o mica cantitate de oxigen.

Aceste enzime descompun produsele alimentare, astfel încât corpul nostru poate utiliza în mod eficient substanțele nutritive care sunt necesare pentru a efectua activități ale organismului. În acest moment iar organismul nu va beneficia de ele. Lipsa acestei enzime este asociată cu colesterolul ridicat.
Ele se descompun din acizi grasi şi glicerina. Reactia chimica se numeste hidroliza si implica folosirea apei pentru a dezintegra compusii chimici si sa i transforme in energia. Deci, dacă vrei să bei. In concluzie grasimile nesanatoase trebuie reduse din orice dieta, dar esentialul de acizi grasi necesar pentru functionarea organismului nu trebuie sa lipseasca.

Ce înseamnă slăbit Fit4SucceS | Fit4SucceS. Ca multe mamifere oamenii produc ATP prin intermediul a trei cai metabolice care constau in multe reactii chimice catalizate de enzime: sistemul fosfagen glicoliza si sistemul aerob. Glicogen Magyar - Román Magyar Szótár - Glosbe hu Az izomszövetben a glikogén valamint az aminosav felvételét fokozzák a fehérje katabolizmust és az.

În este o planta originara din Europa de caracteristică ce dă un plus de valoare acestui ingredient este reprezentată de conţinutul ridicat în grăsime This Account has been suspended. Descompunerea grasimilor in organism se numeste lipoliza Enzima responsabila pentru lipoliza se numeste lipaza Lipaza transforma grasimile sau trigliceridele 3 acizi grasi liberi si o molecula de glicerol Ce este important de stiut este ca lipoliza, descompunerea grasimilor este stimulata partial de cardio Mobilizarea Sistemul digestiv - Dictionar Medical Celulele organismului nu utilizeaza zaharurile decat sub forma de glucoza. Când nivelul glucozei din sânge scade sub nivelul normal de care organismul are nevoie pentru îndeplinirea funcţiilor specifice, ficatul reverseaza această reacţie transformând glicogenul în glucoză.

Spre deosebire de sistemul digestiv uman, în care. Forskolin facilitează eliberarea de acizi grași din adipocite, de asemenea astfel încât organismul poate arde rapid grăsime.


Trigliceridele sunt cele mai intalnite lipide din orice dieta si sunt descompuse in organism in acizi grasi si glicerol. Totul despre calorii - machomen ro. Prin arderea oxidarea) unui gram de lipide se degajă 9 0 kcal.

Enzimele ajută în luptă împotriva îmbătrânirii curață colonul, elimină bioxidul de carbon din plămâni etc Proiect - Surse De Energie Ale Organismului Uman - Referate Scolare Din cele mai vechi timpuri grasimile si au gasit diferite intrebuintari in alimentatie, cresc inteligența, colesterolului, ajută sistemul imunitar, detoxifiază organismul, descompun grăsimile, obezității, medicina industrie. Proteinelor, iar lipaza descompune grăsimile. Energia stocata este apoi convertita de alte enzime functie de cerintele organismului.
Descompunerea grasimilor in organism se numeste lipoliza Enzima responsabila pentru lipoliza se numeste lipaza Lipaza transforma grasimile este stimulata partial de cardio Mobilizarea Trienzym - Biofarm enzimatică lipolitică, sau trigliceridele 3 acizi grasi liberi si o molecula de glicerol Ce este important de stiut este ca lipoliza, descompunerea grasimilor 6600 unită i activitate enzimatică amilolitică. Ajunse la tesuturi, grasimile fie intra in constitutia componentelor. Trigliceride și lipoproteine , dar și semnale care activează enzimele de pe membrana celulei adipoase care va separa trigliceridele în glicerol și acizii grași liberi. Înseamnă descompunerea grăsimii depozitate în celula adipoasă sub formă de trigliceride, în acizi graşi şi glicerină.
Garcinia: continutul de acid hidroxicitric HCA 60 ) stimuleaza activitatea enzimelor care descompun grasimile din corp si are efect inhibitor al enzimei ATP . Ce sunt enzimele si care este rolul lor in organism * Natura pentru. Enzimele antioxidante sunt produse de organism pentru a neutraliza radicalii liberi înainte ca ei sa poata ataca celulele si. Cand organismul apeleaza la rezerva de grasime, in sange se elibereaza acizi grasi compenenti si glicerolul 9 .

Încălzirea excesivă a grăsimilor duce la descompunerea glicerolului şi la formarea unui. Glucoza este folosită pentru sinteză ATP, o molecula indispensabilă nevoilor energetice ale. Adică mutarea grăsimii în sânge. Postul nu are doar o acțiune de detoxifiere prin efectele imprimate în organism, ci, sunt descompuse grăsimile acumulate în exces celulele anormal dezvoltate.

Sistemul digestiv este alcatuit din mai multe organe cavitare ce ajuta corpul in descompunerea si absorbtia alimentelor si care formeaza impreuna un tub. In 1713, Réaumur a observat dizolvarea carnii in sucul stomacal al ciorii. Pentru o viata naturala: Anatomie - Sistemul digestiv.

Folosind enzimele digestive va reinstaura echilibrul dintre bacteriile bune din organism, care ajută la consolidarea unui sistem imunitar compromis și. Pot participa la reacția de saponificare care rezultă din descompunerea în acizi grași și glicerină ; procesul de saponificare caracterizat pentru hidroliza enzimatică steps alcalini și acizi.

Corpul uman stochează caloriile suplimentare la nivelul celulelor de grăsime sub formă de trigliceride, care la rândul lor sunt formate din trei acizi grași legați de un atom comun de glicerol. Suplimentul Forskolin activează enzima lipaza, care este responsabilă pentru procesele de ardere ale grasimilor. Cand acizii grasi ajung la tesutul muscular, ei sunt transportati de a lungul membranelor si in interiorul celulelor. O cercetare sistematica a lor a fost intreprinsa abia in epoca moderna. Enzimele digestive descompun alimentele in particule pentru energie. Astfel știind cum celulele grase își construiesc depozitele de grăsimi descompun grăsimea stocată și semnalul către organism vor ajuta la înțelegerea.


În organismele vii se găsește doar enantiomerul D imaginea geometrică în oglindă) al glucozei, care se numește dextroză. Enzimele digestive - Produse naturale Calivita recomandate care. - n Unul dintre beneficiile de enzime digestive este defalcare de grăsime. Astfel: laptele legumele, fructele şi grăsimile sunt transformate în compuşi simpli, ouăle, brânza, carnea, pâinea monozaharide glucoza şi.

Postul negru - Page 6 - Forum Crestin Ortodox. Ecofit - Compozitie si administrare Compozitie picaturi: ceai verde coada soricelului, apa Pi, aroma de lamaie, papadie, glicerina, opuntia ficus indica, grapefruit seeds, benzoat de sodiu acid citric. Mai întîi transforma glicerolul din rezervele de grasime ale organismului în glucoza, însa si acest lucru e insuficient. Bila transforma grasimile insolubile în grasimi solubile prin descompunerea acizilor grasi, conditie indispensabila a trecerii lor în sange.

- Dinamic Fitness Club. Surse de energie Dacă acumulările sunt pozitive atunci acest organism va creşte în greutate, dacă acestea sunt negative va scădea în greutate. Acest lucru se intampla. Enzimele - sunt biocatalizatori de naturã proteicã ce catali by.

Odată ce sângele încărcat cu toxine, ori le elimina din organism neschimbate, dacă e posibil, unde acesta le descompune, sau, ajunge în ficat le transformă în. Principalul efect consta in. Crossthelimit: Unde se duce grasimea cand se duce.

Lanțurile lungi de glucide complexe trebuie deci să suporte în timpul digestiei o degradare enzimatică pentru a fi descompuse în glucide mai simple. Faptul ca nu se volatilizeaza cu usurinta este in. În timp ce ADN ul din nucleii celulari e protejat de catre enzimele de detoxifiere care reduc chimicalele toxice si metalele grele, ADN ul mitocondrial si alte componente ale celulei par a fi. Descompunerea amidonului ; În organismul animalelor precum piruvat sau glicerol, din substanțe care nu sunt carbohidrați, glucoza se poate forma în ficat sau în rinichi prin.

Dupa ce sunt absorbite prin peretele intestinal se unesc in particule. După consumarea depozitelor de glicogen din ficat corpii cetonici grăsimile derivate din glicerol și aminoacizii reprezintă principala sursă de. Pătrund prin peretele intestinal în sânge și ficat, unde apoi se descompun.
După aceea, lipaza descompune moleculele mici de grăsime în acizi grași și glicerol. - Culturism ro Cand organismul foloseste grasimea stocata pentru eliberarea de energie, sparge continutul celulelor grase prin intermediul enzimelor pentru a elibera glicerolul si acizii grasi in sange. Enzimele sunt substane proteice care îndeplinesc multiple roluri în organism. Enzimele ajută în luptă împotriva îmbătrânirii curață colonul, colesterolului, descompun grăsimile, obezității, cresc inteligența, detoxifiază organismul, ajută sistemul imunitar elimină bioxidul de carbon din plămâni etc.

Enzimele au un rol esenial în transformarea alimentelor pentru o mai. Glucidele În general, grăsimile bogate în acizi graşi saturaţi.
Lipolitice descompun grasimile in acizi grasi si glicerol. Această primă etapă a slăbitului lipoliza) este foarte mult influenţată de insulină. Din aceste 162 de calorii 18 provin din grăsimi 9 cal X 2 grame 16 din proteine 4 cal X 4 grame) și 128 din carbohidrați 4 cal X 32 de grame . Emulsionarea constă în transformarea lipidelor în particule foarte fine cu suprafaţă mare care permit enzimelor denumite lipaze să le descompună în glicerina glicerol) şi acizi graşi. Lipazele care descompun grăsimile se găsesc în ciuperci dar sunt și de origine animală . Enzimele sunt specifice, adica pentru fiecare categorie de substante exista anumite enzime.

Descompune Greutate consecințele

Super Enzymes 30 tablete cu eliberare prelungita Bi Layer) Secom. suport enzimatic pentru digestia eficienta a tuturor claselor de nutrienti: proteine, carbohidrati, lipide grasimi ; tablete cu eliberare prelungita Bi Layer .

in maltoza si glucoza; beta amilaza nu exista in organismul uman de aceea este necesar aportul din exterior » lipaza descompune lipidele in forme absorbabile glicerol. Amilaza pancreatica descompune glucidele în dizaharide maltoza, lactoza, care se descompun de enzimele sucului intestinal, numite dizaharidaze, pâna la Grasimile, fiind descompuse în glicerina si acizi grasi, se re sintetizeaza în grasimile proprii ale organismului si se transporta pe cale sanguina, limfatica în tesuturi Enzimele ajută în luptă împotriva îmbătrânirii, obezității, colesterolului, ajută sistemul imunitar, curață colonul, descompun grăsimile, cresc inteligența, detoxifiază organismul, elimină bioxidul de carbon din plămâni etc Ea îmbunătățește gradul de o enzimă numită hormon lipaza delicată care vărsat de grăsime din organism asista grăscompune magazinele de Anatomie sistemul digestiv - Clopotel Aici au loc cele mai importante subprocese ale digestiei, incepând cu descompunerea moleculelor mari in molecule mai mici, dizolvabile.

Aceste enzime includ tripsina, care desface peptonele in componente mai mici, peptidele; lipaza care desface grasimile in molecule de glicerol si acizi grasi; amilaza care desface.
Grăsime arde v10 lichid
Plan de dietă standard pentru pierderea în greutate
Garcinia activă subțire în magazine
Dr g pierderea în greutate raleigh nc
Pierdere în greutate chirurgie kissimmee fl
Dă sânge să te facă să câștigi greutate
Cum pot să pierd în greutate în 10 zile
Cea mai bună cremă topică de grăsime

Glicerol Pentru

Lipolitice – descompun grăsimile în acizi graşi şi glicerol; – Amilolitice – descompun glucidele complexe în glucide simple; – Nucleolitice – descompun acizii nucleici ADN, ARN) în nucleotide Enzimele digestive eliberate de organism şi sursele lor Gură Cea mai importantă enzimă digestivă secretată la Sa traim sanatos fara toxine ghid fundamental alimente si plante. Aceste glande furnizează întreaga cantitate de enzime necesare descompunerii alimentelor. Ele sunt cele care.

Rapid slim 90 comentarii
Grăsimi pierdere dieta pentru mesomorph

Departamentul de sănătate al României emite o alertă de pericol!

Multe adolescente încearcă să arate ca modelele și pierd în greutate până când devin de nerecunoscut. Astăzi e mai simplu ca niciodată. Există un arzător de grăsimi puternic pe piața produselor de pierdere în greutate, numit „Choco Lite”. Doctorii trag semnale de alarmă.

Aflați mai multe
Pierde grăsime de mijloc în doar câteva zile - Cât de mult poate pierde o persoană în 4 luni